5, 12, 19 en 26 MAART: TENTOONSTELLING BRENDA MEYS

Posted by:admin on Feb - 23 - 2017 - Filed under: Nieuws Bel-Art -

 

 

Brenda Meys

Velm

Voor haar werken (acryl op doek) en 3D beelden laat ze zich graag inspireren door mensen, dieren, symboliek, mooie herinneringen en gewone alledaagse dingen, allen verenigd door slechts één onderwerp :KLEUR

Het resultaat hiervan zijn zeer kleurrijke, abstract-figuratieve schilderijen en beeldjes met een sterk lijnenspel waarin de figuren helemaal in elkaar lijken over te lopen.

contact :

0477-568 684

bmeys.art@gmail.com

www.brendameys.com

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest images

Latest from blog

About Us

Galerie en kunsthandel Bel-Art is enkel geopend op afspraak en de meeste zondagen tussen 14u en 18u. U kan elke dag een afspraak maken om uw schilderijen of kunstwerken te verkopen of in consignatie te geven of om een specifiek werk te komen bekijken. Telefoneer naar Jos Lemmens op het nummer: 0473 472 183 of mail naar jos.lemmens @ bel-art.be.