HASSELTSE KUNSTENAARS IN DE KIJKER

Posted by:admin on Nov - 16 - 2017 - Filed under: Nieuws Bel-Art -

Beste kunstliefhebber,

Januari 2018 organiseert Bel-Art een tentoonstelling met Hasseltse kunstenaars en kunstenaars die een binding hebben met Hasselt.

We zijn nog op zoek naar kunstwerken uit privaat bezit. Heb jij zo’n kunstwerk dat je wenst te verkopen of gewoon tentoon te stellen, neem dan vóór 15 december 2017 contact op en mail een foto met info (techniek, afmetingen, naam kunstenaar, verkoopprijs). Bel-Art vraagt 10% van de verkoopprijs. Als er geen verkoop is, zijn er geen onkosten.

jos.lemmens@bel-art.be 

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest images

Latest from blog

About Us

Galerie en kunsthandel Bel-Art is enkel geopend op afspraak en de meeste zondagen tussen 14u en 18u. U kan elke dag een afspraak maken om uw schilderijen of kunstwerken te verkopen of in consignatie te geven of om een specifiek werk te komen bekijken. Telefoneer naar Jos Lemmens op het nummer: 0473 472 183 of mail naar jos.lemmens @ bel-art.be.