NIEUWE WERKEN VAN PAULE NOLENS EN LEON ENGELEN

Posted by:admin on Nov - 6 - 2017 - Filed under: Nieuws Bel-Art -

 

Klik rechts van deze pagina op de naam van de kunstenaar en daarna op de foto van het kunstwerk en je krijgt een afbeelding en alle info en aankoopprijs van het kunstwerk te zien. Als je daarna terug op de foto klikt, zie je weer het overzicht van alle werken van de kunstenaar.

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest images

Latest from blog

About Us

Galerie en kunsthandel Bel-Art is enkel geopend op afspraak en de meeste zondagen tussen 14u en 18u. U kan elke dag een afspraak maken om uw schilderijen of kunstwerken te verkopen of in consignatie te geven of om een specifiek werk te komen bekijken. Telefoneer naar Jos Lemmens op het nummer: 0473 472 183 of mail naar jos.lemmens @ bel-art.be.