24 HASSELTSE KUNSTENAARS IN GALERIJ BEL-ART IN JANUARI

Posted by:admin on Jan - 4 - 2018 - Filed under: Nieuws Bel-Art -

Zondagen 14, 21 en 28 januari 2018 van 14.00 tot 17.00 uur

Ballewijns Guillaume, Carlier Jan, Cox Marc, Cox Pierre, Damien Jos, Driesen Stef, Godfried Guffens, Hermans Paul, Leduc Jac, Nolens Lucien, Nolens Paule, Moonen Gerard, Peeters Jeannot, Pringels Leon, Rutten Anne, Schruers Jozef, Sévery Marcelle, Van den Meersch Vincent, Van Wordragen Martin, Vandereycken Robert, Vanlee Jean-Paul, Vanrompaey Armand, Vilain Walter en Wallaert Gaston.

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest images

Latest from blog

About Us

Galerie en kunsthandel Bel-Art is enkel geopend op afspraak en de meeste zondagen tussen 14u en 18u. U kan elke dag een afspraak maken om uw schilderijen of kunstwerken te verkopen of in consignatie te geven of om een specifiek werk te komen bekijken. Telefoneer naar Jos Lemmens op het nummer: 0473 472 183 of mail naar jos.lemmens @ bel-art.be.