OPEN BEELDENTUIN

Posted by:admin on jun - 1 - 2018 - Filed under: Nieuws Bel-Art -

Open Tuinen van de Landelijke Gilden heeft dit jaar als thema: “Tuin, oase van rust”.

Daarom ook is Roland Menten dit jaar onze gast in de beeldentuin. 

Roland creëert slakken uit polyester in alle formaten en op alle voorwerpen en planten.

Hij promoot de kunst van het onthaasten en doet dat met een humoristische noot die vaak in contradictie is met de gestreste en geperfectioneerde hedendaagse maatschappij.

In tegenstelling met echte slakken zijn deze van Roland helemaal niet schadelijk voor de planten in de tuin, in tegendeel ze maken van je tuin een kunstige oase van rust waar het fijn is om te vertoeven.

In de galerij zelf kan je kunstwerken van Pierre Cox, Jeannot Peeters, Jan Hoogsteyns, Armand Moclot, Albert de Villeroux, Emile Van Doren, Hugo Duchateau, Paul Hermans, Urbain Mulkers, Jan Vanriet, Ludo Giels, Klara reynders, Ludo Laagland en Jac Leduc bewonderen.

De tuin en de galerij kan je gratis bezichtigen zondag 17 juni (14-18u.), zaterdag 23 en zondag 24 juni (10-18u.) en zondag 1 juli (14-18 u.).

Natuurlijk ben je ook welkom na afspraak.

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest images

Latest from blog

About Us

Galerie en kunsthandel Bel-Art is enkel geopend op afspraak en de meeste zondagen tussen 14u en 18u. U kan elke dag een afspraak maken om uw schilderijen of kunstwerken te verkopen of in consignatie te geven of om een specifiek werk te komen bekijken. Telefoneer naar Jos Lemmens op het nummer: 0473 472 183 of mail naar jos.lemmens @ bel-art.be.