GABY KONINGS EN SALVA SCAVONE STELLEN TENTOON IN GALERIJ BEL-ART

Posted by:admin on dec - 20 - 2018 - Filed under: Nieuws Bel-Art -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondagen 6, 13 en 20 januari 2019 stellen Gaby Konings met schilderijen en Salva Scavone met keramiek tentoon van 14.00 tot 17.00 uur. Maar eerst is er tijd voor Kerstmis en Nieuwjaar. Gerda en ik wensen alle vrienden, kennissen en kunstliefhebbers fijne feestdagen en een gelukkig 2019.

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest images

Latest from blog

About Us

Galerie en kunsthandel Bel-Art is enkel geopend op afspraak en de meeste zondagen tussen 14u en 18u. U kan elke dag een afspraak maken om uw schilderijen of kunstwerken te verkopen of in consignatie te geven of om een specifiek werk te komen bekijken. Telefoneer naar Jos Lemmens op het nummer: 0473 472 183 of mail naar jos.lemmens @ bel-art.be.