18 BERINGSE FOTOGRAFEN STELLEN TENTOON

Posted by:admin on feb - 19 - 2019 - Filed under: Nieuws Bel-Art -

Klaartje Baeten, Hatice Baloglu, Roselien Beerten, Jelle Canipel, Gilbert Claes, Patrick Cosemans, Marc Huybrighs, Gust Ischen, Carlo Henkens, Marijke Henkens, Krystyna Jedynak, Inge Jespers, Bart Liesenborgs, Michiel Pieters, Annie Postelmans, Hans Put, Joris Put, Jonathan Vaes stellen tentoon in GALERIJ BEL-ART
Wisselstraat 22, 3583 Paal-Beringen         www.bel-art.be
Zondagen 03, 10, 17 en 24 maart 2019 van 14.00 tot 17.00 uur
Ook jij bent van harte welkom!

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest images

Latest from blog

About Us

Galerie en kunsthandel Bel-Art is enkel geopend op afspraak en de meeste zondagen tussen 14u en 18u. U kan elke dag een afspraak maken om uw schilderijen of kunstwerken te verkopen of in consignatie te geven of om een specifiek werk te komen bekijken. Telefoneer naar Jos Lemmens op het nummer: 0473 472 183 of mail naar jos.lemmens @ bel-art.be.