3-D ORIGAMI IN GALERIJ BEL-ART

Posted by:admin on mrt - 1 - 2019 - Filed under: Nieuws Bel-Art -

Welkom in de wereld van de 3D-origami. De werkstukken zijn zwaarder en steviger dan bij gewone origami.
Een eenvoudig stukje papier wordt omgevormd tot een magisch driehoekje dat de bouwsteen is voor alle creaties die je wenst te maken.
In galerij Bel-Art kan je een groot aantal meesterwerken van Ivo Lemmens gratis komen bewonderen gelijktijdig met de tentoonstelling van de Beringse fotografen de zondagen 3, 10, 17 en 24 maart 2019 van 14.00 tot 17.00 uur. Iedereen is hartelijk welkom en de toegang is gratis.

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest images

Latest from blog

About Us

Galerie en kunsthandel Bel-Art is enkel geopend op afspraak en de meeste zondagen tussen 14u en 18u. U kan elke dag een afspraak maken om uw schilderijen of kunstwerken te verkopen of in consignatie te geven of om een specifiek werk te komen bekijken. Telefoneer naar Jos Lemmens op het nummer: 0473 472 183 of mail naar jos.lemmens @ bel-art.be.