TENTOONSTELLING BERINGSE FOTOGRAFEN

Posted by:admin on feb - 13 - 2020 - Filed under: Nieuws Bel-Art -
Geachte fotograaf,
8, 15 en 22 maart 2020 wil galerij Bel-Art in Paal, zoals vorig jaar, een tentoonstelling organiseren met werk van Beringse fotografen.
Woon je in  één van de deelgemeenten van Beringen, heb je er gewoond, ben je er geboren, ben je of was je lid van een Beringse vereniging, kortom heb je een link met Beringen, ben je beroeps of amateur, dan mag je deelnemen.
Inschrijven kan per mail naar jos.lemmens@bel-art.be . Vermeld je naam, de titel van de foto, afmetingen, de drager van je foto (vb. afgedrukt op dibaband), de verkoopprijs of NTK van het kunstwerk. Stuur ook een foto van je inzending mee met de mail. Je mag ook kort info meesturen ter verduidelijking van de foto, maar dat is niet verplicht.
Elke fotograaf mag één werk tentoonstellen.
Het kunstwerk moet je binnenbrengen zaterdag 29 februari tussen 10 en 12 uur. Als dat niet lukt, mag je in je mail een ander voorstel doen.
De kostprijs is gratis, maar als je werk verkocht is, gaat 15 % naar Bel-Art.
Na de tentoonstelling, zondag 22 maart, kan je je foto terug meenemen om 17 uur.
Daar ik niet alle adressen van Beringse fotografen heb, mag je zeker collega’s fotografen motiveren om ook mee te doen.
En tenslotte: inschrijven kan tot 21 februari 2020.
Vriendelijke groeten
Jos Lemmens, Bel-Art

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest images

Latest from blog

About Us

Galerie en kunsthandel Bel-Art is enkel geopend op afspraak en de meeste zondagen tussen 14u en 18u. U kan elke dag een afspraak maken om uw schilderijen of kunstwerken te verkopen of in consignatie te geven of om een specifiek werk te komen bekijken. Telefoneer naar Jos Lemmens op het nummer: 0473 472 183 of mail naar jos.lemmens @ bel-art.be.