Kankerkunst

Kankerkunst!

Kankerkunst! Het zou een uiting van walging kunnen zijn voor een kunstwerk. In dit geval is het kunst met de ‘K’ van Kanker.

Iets meer dan een jaar geleden overleed kunstenaar Paul Frison aan een hersentumor. Hij had nog heel wat kunst in petto toen kanker hem te grazen nam. Maar we vieren weldra het mooie oeuvre dat hij ons nalaat. Die nalatenschap wordt nu verkocht met slechts één doel; de strijd tegen kanker. De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar de ‘Stichting tegen kanker’ van Prof. Johan Swinnen. Steun dit goede doel en draag jouw steentje bij.

Voor 10, 25 of 50 euro ben je eigenaar van een originele Paul Frison en help je het broodnodige kankeronderzoek. Deel deze boodschap met je vrienden en familie en zet samen met ons een stap naar meer hoop.

Wanneer:

25 en 26 september

Van 13 tot 17 uur

Waar:

Kunstgalerij Bel-Art

Wisselstraat 22

Paal-Beringen